ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „IMAM PRILIKU“

Završnom konferencijom održanom dana 29. ožujka 2021.godine obilježen je kraj provedbe projekta „Imam priliku“.

Projekt „Imam priliku“ započeo je 1. travnja 2019. , a završava 31. ožujka 2021. Namijenjen je dugotrajno nezaposlenim osobama te pruža priliku u obrazovanju za četiri zanimanja: voditelj ruralnog turizma, cvjećar/aranžer, upravljanje projektnim ciklusom i operater na PC računalu. Stečenom  javnom ispravnom o završenom obrazovanju, osnaženim vještinama javnog nastupa i osobnog predstavljanja nezaposlene osobe su spremne za izlazak na tržište rada.

Vrijednost projekta je 1.326.666,60 HRK.

Prijavitelj projekta je Općina Satnica Đakovačka s partnerima Općinom Semeljci i Općinom Viškovci, a projektne aktivnosti traju 24 mjeseca u navedenim općinama.

Uslijed trenutne epidemiološke situacije uzrokovane COVID-19 pandemijom i mjera Stožera civilne zaštite RH koje ograničavaju broj osoba na javnim okupljanjima, završna konferencija održana je u dvije dvorane Pansiona Budimir u Đakovu i virtualno. Prisutni u dvorani 2 i oni koji zbog ograničenog broja nisu mogli osobno sudjelovati, pratili su prijenos uživo putem video zida i aplikacije Zoom.

Na konferenciji je predstavljen projekt „Imam priliku“ i sve uspješno ostvarene projektne aktivnosti, a vodila ju je radijska voditeljica Željka Boras Šimić. Nakon prezentacije projektnih aktivnosti  i ostvarenih rezultata te gledanja video filmovima i foto materijala , svoj osvrt na projekt istaknuli su načelnik Općine Satnica Đakovačka Željko Šimić i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Satnica Đakovačka Božana Rogalo te neki od polaznika edukacija svoje zadovoljstvo sudjelovanjem u projektu.

Skip to content