Završen program obrazovanja za operatera/ku na PC računalu

U sklopu projekta „Imam priliku“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014-2020. kodni broj : UP.02.1.1.06.0077, dana 09. ožujka 2021.godine održan je završni ispit programa obrazovanja za operatera/ku na PC računalu. Završni ispit održalo je Pučko otvoreno učilište Obris iz Požege, kao provoditelj programa obrazovanja. Nastava se održavala u prostorijama udruge korisnika bežičnih sustava BMV Viškovci te je trajala 20 dana.

Svih 16 polaznika, koji su pohađali program osposobljavanja, uspješno su položili završni ispit. Položenim ispitom polaznici su stekli javnu ispravu o završenom obrazovanju za verificirani program te su stekli znanje sljedećih nastavnih cjelina: osnovni koncepti informacijske tehnologije; korištenje računala i upravljanje datotekama; obrada teksta; tablične kalkulacije; baze podataka; prezentacije te informacije i komunikacije.

Polaganje završnog ispita, kao i nastava, se održalo uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Skip to content