Uspješno završen program obrazovanja za poslove upravljanja projektnim ciklusom

U sklopu projekta „Imam priliku“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014-20120, Kodni broj : UP.02.1.1.06.0077, dana 17.rujna 2020.godine održan je završni ispit programa obrazovanja za poslove upravljanja projektnim ciklusom. Završni ispit održalo je Pučko otvoreno učilište Obris iz Požege, kao provoditelj programa obrazovanja.

Polaznici, koji su pohađali program osposobljavanja za poslove upravljanja projektnim ciklusom, uspješno su položili završni ispit koji je održan u prostorijama DVD-a Satnica Đakovačka. Nastava se održavala u prostorijama Osnovne škole Satnica Đakovačka i provodila se 33 dana. Na završnom ispitu polaznici su pokazali stečeno znanje u planiranju, izradi i provedbi projekata. Svaki polaznik je samostalno izradio svoj vlastiti projekt koji je izlagao pred komisijom. Položenim ispitom  polaznici su stekli javnu ispravu o završenom obrazovanju za verificirani program.
Nakon polaganja ispita održan je prigodni domjenak u organizaciji projekta „Imam priliku“ na kojem su, uz polaznike i provoditelje programa obrazovanja, sudjelovali predstavnici partnerskih Općina u projektu i koordinatori projekta.
Polaganje završnog ispita, kao i nastava, se održalo uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
Skip to content