POZIV ZA PRIJAVU NA PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE UPRAVLJANJA PROJEKTNIM CIKLUSOM

U sklopu projekta ” Imam priliku” koji se financira iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, Općina Satnica Đakovačka uz partnerski odnos sa Općinom Semeljci i Općinom Viškovci, provodi program besplatnog osposobljavanja za poslove upravljanja projektnim ciklusom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, nezaposlene osobe* da se prijave.

Program osposobljavanja za poslove upravljanja projektnim ciklusom traje ukupno 125 sati.

U program se mogu upisati osobe koje imaju završenu minimalno četverogodišnju srednju školu, poznavanje rada na PC-u i navršenih 18 godina starosti.

Uz osiguran prijevoz do mjesta održavanja edukacije, literaturu, zakusku i osvježenje, za polaznike će biti organizirano i studijsko putovanje u Biograd na moru u trajanju od 4 dana.

Svi zainteresirani za program osposobljavanja za poslove upravljanja projektnim ciklusom mogu se javiti na telefon 091/ 959 -2297 ili na mail: imampriliku@gmail.com do 15. srpnja 2020. godine.

 

 

*( Nezaposlene osobe do 29 godina sa 6 i više mjeseci nezaposlenosti te osobe starije od 30 godina sa 12 i više mjeseci nezaposlenosti)

 

 

 

Skip to content