Poziv za prijavu na program osposobljavanja za operatera/ku na PC računalu

U sklopu projekta „Imam priliku”, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, Općina Satnica Đakovačka, uz partnerski odnos s Općinom Semeljci i Općinom Viškovci, provodi program besplatnog osposobljavanja za operatera/ku na PC računalu.

Program osposobljavanja za operatera/ku na PC računalu traje ukupno 120 sati.

U program se mogu upisati osobe koje su završile osnovnu školu.

Program upoznaje polaznike s osnovnim konceptima informacijske tehnologije, korištenjem računala i upravljanjem datotekama, obradom teksta (Word), tabličnim kalkulacijama(Excel), bazama podataka (Access), prezentacijama (PowerPoint), informacijama i komunikacijama (Internet).

Polaznicima sa područja Općine Satnica Đakovačka, Općine Semeljci i Općine Viškovci osiguran je prijevoz do mjesta održavanja edukacije, literatura i osvježenje.

Svi zainteresirani za program osposobljavanja mogu se javiti na telefone 097/660-2396 ,091/959-2297 i 095/535-2879 ili na mail: imampriliku@gmail.com do 31. siječnja 2021. godine.

Program osposobljavanja provoditi će se u skladu propisanih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

 

Skip to content