Poziv na prijavu na Program obrazovanja za voditelja upravljanja projektnim ciklusom

U sklopu projekta „Imam priliku”, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, Općina Satnica Đakovačka, uz partnerski odnos s Općinom Semeljci i Općinom Viškovci, provodi program besplatnog obrazovanja za 10 polaznika za zanimanje voditelj upravljanja projektnim ciklusom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, nezaposlene osobe da se prijave.

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju otvorila su se vrata EU fondovima. EU fondovi predviđeni su za poduzetnike, obrtnike, lokalnu samoupravu, županije, udruge, obrazovne institucije, fizičke osobe te ostale javne institucije i sve se više koriste za dobivanje bespovratnih sredstava. Samim time povećava se potražnja za osobama koje su educirane za rad na projektima koji se prijavljuju na objavljene natječaje EU fondova u svrhu dobivanja bespovratnih sredstava za određena financiranja.

Program osposobljavanja za poslove voditelja upravljanja projektnim ciklusom traje ukupno 125 sati, od toga 47 sati teorijske nastave i 78 sati vježbi.

U program se mogu upisati osobe koje imaju završenu višu stručnu spremu odnosno zvanje sveučilišnog/ stručnog prvostupnika, poznavanje rada na PC-u i navršenih 18 godina starosti.

Sposobnosti koje polaznik stječe završetkom programa:

  • razlikovati i odabrati odgovarajuće fondove EU;
  • koristiti odgovarajuće obrasce, tehnike i alate za pisanje projektne aplikacije;
  • izraditi kompletnu projektnu aplikaciju;
  • provesti projekt u skladu s pravilima Europske komisije;
  • primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od opasnosti na radnom mjestu i pružanja prve pomoći.

Uz osiguran prijevoz do mjesta održavanja edukacije, literaturu, zakusku i osvježenje, za polaznike će biti organizirano i studijsko putovanje u Biograd na moru u trajanju od 4 dana.

Svi zainteresirani za program osposobljavanja za zanimanje voditelj upravljanja projektnim ciklusom mogu se javiti na telefon 031/852-019 ili na mail: imampriliku@gmail.com do 01.srpnja 2020. godine.

Skip to content