Općini Viškovci odobren je projekt „ZAŽELI – ŽELIM POMOĆI I RADITI“ ukupne vrijednosti 1.613.580,00 kn

Još jedna lijepa vijest i novi projekt za našu općinu. Naime, Općini Viškovci odobren je projekt „ZAŽELI – ŽELIM POMOĆI I RADITI “. Projekt je odobren od Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa, ljudski potencijali 2014.-2020.

Projekt „ ZAŽELI – ŽELIM POMOĆI I RADITI “ ima svrhu zapošljavanja žena koje će aktivno sudjelovati i dati doprinos provedbi projekta kroz pomoć i brigu o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju Na području Općine Viškovci projekt traje 30 mjeseci, a biti će zaposleno 12 žena koje će na projektu raditi 23 mjeseca. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.613.580, 00 kuna.

Projekt „ZAŽELI – ŽELIM POMOĆI I RADITI“ je savršena prilika kako bi se pružila pomoć i potpora starijim i nemoćnim osobama na području Općine Viškovci. Također, korisnicima će se pružiti i dostavljati najosnovnije potrepštine kao što je osobna higijena i higijena stambenog prostora. Kroz projekt osigurana su sredstva i za kupovinu bicikala za sve djelatnice kao pomoć pri obavljanju poslova, a sredstva su osigurana i za dodatno obrazovanje i stjecanje uvjerenja o osposobljenosti, kako bi djelatnice postale konkurentnije na tržištu.

 

Skip to content