Motocross i quadcross utrka Moto kluba Viškovci

Moto klub Viškovci i ove godine organizira motocross i quadcross utrku. Druga je ovo utrka u organizaciji ekipe iz MK Viškovci, a ohrabreni odličnom prošlogodišnjom utrkom, ove godine idu i korak dalje.
10.9.2023. održava se međunarodna motocross i quadcorss utrka Nagrada Viškovaca, pod okriljem Hrvatskog motociklističkog saveza. Utrka je pozivnog tipa, a suorganizatori su Općina Viškovci i Turistička zajednica grada Đakova.

Predsjednik kluba Krunoslav Ivanović, te podpredsjednik Danko Brdarić ističu kako se na stazi cijele godine radi i uređuje okoliš, te da će ove godine vozačima pružit još bolji događaj nego prošle godine.
-Prošle godine nam je bila recimo tako, generalna proba. Vidjeli smo da možemo, da se može sve dobro odraditi, te smo odlučili upustiti se u još jednu višu razinu organizacije. Pozivna utrka HMS-a je uvjet koji klub mora odraditi da pokaže da može organizirati utrku po svim pravilima Saveza, a ukoliko sve bude odrađeno kako treba, s tim bi stekli uvjete za prijavu u kalednar za utrku Prvenstva Hrvatske. A to nam je cilj jer je to ipak najviša razina do koje se može doći na podučju naše države. Mislim da nakon svih ovih ulaganja i uloženog truda Viškovci to mogu i zaslužuju. Naravno, veliku zahvalu dugujemo općini Viškovci, TZ grada Đakova, kao i svim pojedincima i tvrtkama koji su nam pomagali kroz svo ovo vrijeme, te naravno i samim mještanima Viškovaca koji su pokazali veliko razumijevanje i dali nam podršku. Potrudit ćemo se da opravdamo ukazano povjerenje i ove godine, te da napravimo utrku za pamćenje. – ističe Krunoslav Ivanović, predsjednik kluba.

Pozivamo još jednom sve da nas posjete na stazi Moto kluba Viškovci  9.9.2023. kada će vozači održati trening te će  biti bogat gastronomski i glazbeni program i  10.9.2023. kada će se održati sama utrka. Dođite i uživajte u danu ispunjenom grmljavinom i adrenalinom.

 

Skip to content