Božićni sajam u Viškovcima

 

      Povijest božićnih sajmova seže u daleku prošlost, kasni srednji vijek, kada je prvi put održan jedan od najstarijih božićnih sajmova u gradu Dresdenu 1434.godine.

Kako bismo i mi doprinijeli duhu Božića, Općina Viškovci u suradnji s brojnim udrugama organizira 4. Božićni sajam u Viškovcima.

Sajam će se održati 10 i 11. prosinca 2021. godine (petak i subota) od 17-22 sata na nogometnom igralištu  pokraj zgrade Općine.

Brojni izlagači s područja Općine Viškovci i Đakovštine ponudit će svoje proizvode, a moći ćete uživati u mirisima i okusima kuhanog vina, čobanca i fiša, šarana na rašljama uz neizostavni roštilj te tradicionalnie božićne delicije. Našim najmlađim i najvjernijim posjetiteljima i ove godine priređujemo pregršt zabavnih sadržaja: tete crtalice će svojim magičnim štapićima na dječjim licima iscrtati sve njihove željice, uz Božićni mini disco ćemo se svi dobro razgibati, a vile balončice će za dječicu od balona stvarati različite životinje i predmete.

Posjetit će nas i moto-mrazovi koji će sve klince, male i velike darivati slatkišima, a i Djed božićnjak će svratiti do nas.

Tople lampice, nasmiješena lica, pahuljice snijega s notama božićnih pjesama – čarolija na koju sve pozivamo, da svi zajedno u božićnom duhu i zajedništvu proslavimo najljepše doba godine.

 

Dobro nam došli!

 

Prijava božićni sajam

 

 

Skip to content