Božićni sajam u Viškovcima, 13. – 15. prosinca 2018. godine

U duhu adventskog vremena i nadolazećih blagdana, radosno Vas pozivamo da nam se pridružite u danima održavanja Božićnog sajma u Viškovcima.

U suradnji Općine Viškovci, Osnovne škole Luka Botić Viškovci i udruga s područja Općine, organizira se 2. Božićni sajam u Viškovcima.

Očekuju vas razni izlagači s područja Općine Viškovci i Đakovštine, koji će predstaviti svoje proizvode i rukotvorine , a uživat ćete i u tradicionalnim zvucima, mirisima i okusima Božićnog vremena (četvrtak – grill kobasice, hamburgeri; petak – fiš, subota – čobanac, te kuhano vino i čaj, a sve po cijenama od 10,00kn. A prihod ostvaren od prodaje hrane i pića na Božićnom sajmu biti će raspoređen udrugama sa područja Općine.

Vrijeme održavanja: 13., 14. i 15. prosinca 2018. godine (četvrtak, petak, subota) od 17:00 do 22:00 sata

Mjesto održavanja: Viškovci, Prostor ispred Sportsko-kulturnog centra u Viškovcima

Iz programa izdvajamo: 14.12.2018. (PETAK) – Božićna priredba Osnovne škole Luke Botića Viškovci, a ostale dane pjesma i ples domaćih udruga i tamburaša

Ne bojte se hladnih dana, grijat će Vas kuhano vino, a dok kušate priređene zalogaje, slobodni ste i zaplesati uz domaće glazbene skupine. Dođite, povedite svoju obitelj i prijatelje i uživajmo zajedno u predblagdanskom ozračju!

Skip to content