Roditeljski sastanak za roditelje čija će djeca pohađati Program predškole 2019./2020.

Dječji vrtić Đakovo poziva roditelje čija će djeca pohađati PROGRAM PREDŠKOLE u pedagoškoj godini 2019./2020. u gradu Đakovu, prigradskim naseljima Kuševac, Široko Polje, Selci Đakovački, Ivanovci, Piškorevci, Budrovci i Đurđanci, te susjednim Općinama: Strizivojna, Trnava, Levanjska Varoš, Drenje (i Potnjani), Viškovci te Gorjani (i Tomašanci) na RODITELJSKI SASTANAK.

Roditeljski sastanci biti će održani u prostoru u kojem će dijete pohađati program predškole, a prema rasporedu kojeg možete vidjeti u tablici ispod obavijesti. Termin roditeljskog sastanka je prvi termin održavanja programa predškole i taj dan molimo roditelje da dođu bez djece.

Ukoliko niste sigurni kojem roditeljskom sastanku trebate prisustvovati, koju skupinu će pohađati Vaše dijete ili u slučaju bilo kakvih drugih nejasnoća, molimo Vas obratite nam se na slijedeće kontakte (preporuka je putem e-maila):

Uprava vrtića: 031/811-305

e-mail: dvdakovo124@gmail.com

Radujemo se početku nove pedagoške godine i očekujemo Vaš dolazak na roditeljski sastanak gdje ćete se upoznati sa odgojiteljem/odgojiteljicom koja će provoditi program predškole, planom i programom rada te svim važnim detaljima vezano za program predškole.

Skip to content