Poziv za prijavu na edukaciju unapređenja mekih vještina

U sklopu projekta „Imam priliku”, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina,  Općina Satnica Đakovačka, uz partnerski odnos  s Općinom Semeljci i Općinom Viškovci, provodi program besplatnih edukacija unapređenja mekih vještina koje će trajati dva dana.
Polaznici će na edukacijama steći vještine predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa te javnog nastupa. Paralelno će osnažiti psihološki te ojačati vlastito samopouzdanje i samim time lakše pronalaziti posao.

Edukacija javnog nastupa će se održati 12.ožujka u 13:00 sati u prostorijama Pansiona Budimir u Đakovu, a voditi će ju poznati radijski t televizijski voditelj Duško Ćurlić.
Edukacija pisanja životopisa i predstavljanja poslodavcima će se održati 16. ožujka u 13:00 sati također u prostorijama Pansiona Budimir u Đakovu.
Na edukacijama će svim polaznicima biti osigurana potrebna literatura, radni materijal, osvježenje i zakuska.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na edukacijama mogu se javiti na telefone 091/959-2297, 095/535-2879, 097/660-2396 ili na mail: imampriliku@gmail.com do 12. ožujka u 10:00sati.

Edukacije će se provoditi u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Skip to content