Isplata božićnica umirovljenicima, studentima i korisnicima zajamčene minimalne naknade

Obavještavamo umirovljenike s prebivalištem na području Općine Viškovci, da isplata božićnice u iznosu od 100,00 kn će biti isplaćena prema evidenciji umirovljenika koji su dobili uskrsnicu u 2020. godini, a koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna sa svim dodacima i po svim mirovinama.

 

Pravo na božićnicu u iznosu od 100,00 kn ostvaruju i korisnici zajamčene minimalne naknade, a biti će isplaćena prema evidenciji korisnika koji su dobili uskrsnicu u 2020. godini.

 

Ukoliko su u međuvremenu umirovljenici i korisnici zajamčene minimalne naknade stekli uvjete za isplatu božićnice, trebaju se javiti ISKLJUČIVO telefonski na broj tel. 031/857-227.

Pravo na isplatu novčane naknade povodom božićnih blagdana ostvaruju i redoviti studenti sa područja Općine Viškovci u iznosu od 500,00 kn.

 

Studenti kako bi ostvarili pravo na novčanu naknadu trebaju popuniti zahtjev i priložiti tražene dokumente, te zahtjev dostaviti ISKLJUČIVO putem e-maila: opcina.viskovci1@gmail.com.

 

S obzirom na epidemiološku situaciju, uzrokovanu pojavom koronavirusa (COVID-19), isplata božićnica vršit će se u prizemlju Sportsko-kulturnog centra u Viškovcima prema sljedećem rasporedu;

 

UTORAK 08. prosinca 2020.  – Viškovci,  Ulice: K. Tomislava, S. Prančevića i Grobljanska

 

SRIJEDA 09. prosinca 2020. – Viškovci, Ulice: Omladinska, Nova , I. Tišova i Ul. D. i D. Peše

 

ČETVRTAK 10. prosinca 2020. –  Forkuševci

 

PETAK 11. prosinca 2020. – Vučevci

 

Korisnici koji ostvaruju pravo na božićnicu dolaskom moraju predočiti samo osobnu iskaznicu.

 

Molimo da se prilikom dolaska svi pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

 

Božićnica – studenti

Skip to content