Siječanjske aktivnosti u projektu

Kroz mjesec siječanj, projektne aktivnosti u sklopu projekta „Aktivna starost u Općini Viškovci“ provodile su se u manjim grupama podijeljene po danima. Na početku mjeseca još smo bili u božićnom duhu te su provedene radionice o božićnim običajima i o Bogojavljenju ili Tri Kralja.

U sklopu projekta zaposlen je i psiholog koji je proveo stručne razgovore i polustrukturirani intervju s temama vezanim za mentalno zdravlje, psihološku otpornost te aktivnosti kojima se korisnici bave u slobodno vrijeme.
Provedeno je i niz kreativnih radionica kroz koje su korisnici pokazali svoje talente i vještine. Vrijedne ruke korisnika izradile su boce ukrašene decoupage tehnikom te s iglom i koncem stvorili zanimljive radove.  Za potrebe radionica korištene su igle, konac, tempere, boce, akrilne boje, salvete…

Veselimo se svakom novom susretu s našim korisnicima!

Za vrijeme održavanja radionica pridržavali smo se propisanih epidemioloških mjera.

Pozivamo sve zainteresirane mještane Općine Viškovci starije od 65 godina da se još uvijek mogu prijaviti i sudjelovati u dnevnim aktivnostima projekta. Prijave primamo na broj telefona: 031/857-227  i broj mobitela:091/794-8131.

Skip to content